Post by kabmyorepena on Feb 9, 2022 20:08:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas glitch monetos ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Kiekvieną kartą, kai atnaujinu, prarandu pažangą ir turiu viską pradėti nuo pirmojo lygio. Tai nutiko jau apie 5 kartus ir aš esu daugiau nei šiek tiek piktas. Pašalinta.
Mėgsta žaisti žaidimą. Nekenčiu, kad vaizdo įrašai trikdo ir užtrunka dvigubai ilgiau arba sustabdo žaidimo eigą, todėl reikia uždaryti ir vėl atidaryti
Man labai patinka šis žaidimas, tačiau yra viena problema, kuri nebuvo aptarta. Išsaugomas. Neseniai per praėjusias Kalėdas gavau naują planšetinį kompiuterį ir norėčiau, kad galėčiau juo žaisti savo planšetiniame kompiuteryje. Yra „Google Play“ žaidimų prisijungimas, kad pasiektumėte pasiekimus, bet ne galimybė perkelti žaidimo duomenis iš vieno įrenginio į kitą. Man tik įdomu, kodėl dar nebuvo sukurta sistema, kuri tai leistų?
Nuplėšta – štai ką aš gavau! Aš sumokėjau už ZERO ADS ir atspėkite, ką aš vis dar įstrigo žiūrėti... ADS! Padarykite sau paslaugą, pasiruoškite sėdėti ir žiūrėti skelbimus ilgiau nei žaidžiate tikrąjį žaidimą, kad bet kur pasiektumėte. Labai norėčiau, kad būtų grąžintos lėšos už nulį skelbimų, nes vis dar turiu žiūrėti skelbimus.
. Praeityje kelis kartus ištryniau šį žaidimą... Bet... visada grįždavau... Taigi pabandyk. Taip pat gali pasirodyti, kad jis bus nuostabus..!
Manau, kad lentos nėra pakankamai kietos, kad galėtumėte žaisti užsimerkę ir vis tiek išvalysite lentą, jai reikia kietesnių lygių
Būtų gavęs 5 žvaigždutes, bet 800 lygyje žaidimas pradeda mirksėti blokeliais, kurie man sukelia galvos skausmą ir kelia pavojų sveikatai. Išskyrus tai, tai puikus žaidimas
Anksčiau žaidžiau šį žaidimą man labai patiko žaidimas ir wascin 1500 lygis, bet skelbimai pradėjo blogėti, todėl jį pašalinau, todėl beveik po metų nusprendžiau jį įdiegti kaip atsarginį žaidimą, ką nors kita, bet WOW, skelbimai yra 100 kartų prastesni po kiekvieno lygio ir priverstinai juos žiūrėti yra visiškai juokinga
Iki šiol buvo smagu, suprantu skelbimus, bet atrodo, kad tai turi daugiau nei teisinga dalis
Per daug skelbimų. Geriau mokėčiau už žaidimą. Viena reklama visiškai netinkama. Nėščia moteris apgaudinėja savo vyrą ir kyla klausimas „ką jai daryti“. Paliksiu kitiems pagalvoti apie kai kuriuos variantus. Tai amoralu. Kaip jau minėjau, būčiau nusipirkęs žaidimą, bet programų parduotuvė man to nesuteikė ir nesuteikė
Tiesiog smagu... (ir sukelianti priklausomybę) lol! Atlygį pasiekti yra šiek tiek lengviau nei kai kuriuose kituose Jewel žaidimuose, todėl tai yra maloniau. Ratas man labai patinka rinkti savo „arsenalą“! Linkiu, kad kiti Jewel žaidimai neapsunkintų taškų / apdovanojimų rinkimo.🤔 Man 63 metai, tai pirmas žaidimas, kuris man tikrai patinka ir nėra varginantis. Ačiū!
aš be galo myliu šį žaidimą. aš jau peržengiau 300 lygį. Tik norėčiau, kad galėtumėte laimėti daugiau monetų. Norint nusipirkti įrankių, prireikia 5–10 monetų. bet 5 žvaigždučių neužtenka. parsisiųsti šį žaidimą. Tai nuostabu
Nuostabus žaidimas, jis niekada nesibaigia, nėra laiko laukti, kol žaidimas bus įkrautas kitą kartą, ar laukti naujų gyvenimų.
PER DAUG REKLAMŲ!!! Yra skelbimai tarp lygių, skelbimai, kai įkeliate šlovę, skelbimai žaidimo metu (po žaidimų zona) ir skelbimai meniu ekrane! JUOKINGA!!! Asmeniškai pažįstu žaidimų kūrėjus, todėl žinau, kad gali būti sunku užsidirbti pinigų naudojant „freemium“ žaidimus, bet tai juokinga. Jūsų klientai nusipelno geresnio. Pašalinta, atsiprašau. Tai labai gaila, nes tai yra pirmasis mano surastas žaidimas, turintis pasiekimų... :-(
Per daug skelbimų, jūs gaunate skelbimus kiekvieno lygio pradžioje ir iškart po to, kai išvalysite lygį. Grafika taip pat niūri.
Aš ką tik laimėjau 143 lygį ir žaidimas nukrito. Nuėjau iš naujo įkelti žaidimo ir jis vėl grįžo į 143 lygį, net kai įveikiau šį lygį. Nėra prasmės kartoti kiekvieno lygio, jei jis vis krenta ten, kur turiu jį įkelti iš naujo. Daugiau šio žaidimo nežaisiu. Šis žaidimas bjaurus!
RealmCraft 3D Mine Block World アドベンチャー wpxw
PER DAUG SKELBIMŲ... prisijungus yra pridėjimas ir po kiekvieno lygio. Tai labai erzina, ypač kai pasiekiau 30 lygį ir nusprendžiau ištrinti žaidimą. Išspręskite problemą ir aš grįšiu
Neįmanoma išeiti iš kai kurių skelbimų po to, kai jie paleidžiami, ir yra įvairių nedidelių taškų surinkimo nesklandumų.
Trugdo reklama per dažnai
Skelbimai yra tikras nepatogumas nuo paskutinio atnaujinimo ir, ne, aš nebūsiu verčiamas mokėti už skelbimų pašalinimą.
Man patinka jo žaidimas, bet norėčiau, kad būtų daugiau taškų žiūrėti vaizdo įrašus. Kai turiu žiūrėti penkis vaizdo įrašus, kad sužaisčiau vieną raundą, tai pradeda nuobodžiauti. be to, man patinka žaisti. Norint pereiti lygius, reikia strateginio mąstymo, o tai suteikia daug susidomėjimo. žaidimų spalvos ir grafika leidžia žaisti gana maloniai.
visi jūsų skelbimai šiame žaidime yra niūrūs. nieko negalite padaryti žaidime, nežiūrėdami reklamos. juokinga, kad niekas nenori žaisti tokio žaidimo. tai atima linksmybes... Neatsisiųskite jo ir liksite nusivylę!
Anksčiau mėgau šį žaidimą, jis buvo mano mėgstamiausias. Dabar kyla problemų dėl mano jutiklinio valymo blokų. Esu 978 lygyje. Tai rodo, kad žaidžiu visą laiką.
Antras atnaujinimas: vėl pasirodė netinkama nuotrauka. Matyt, jie negali to išlaikyti nuo žaidimo. Tėveliai ATSARGIAI! Skelbimai NĖRA tinkami raidei E. Turiu ekrano kopiją įrodyti. ATNAUJINIMAS: Esu labai sužavėtas šia įmone. Jie greitai rado ir užblokavo netinkamą reklamą. Puikus bendravimas/pasekimas.
tai įdomus žaidimas, bet velniškai erzina, kad po kiekvieno prakeikto lygio tai yra reklama viso žaidimo metu, juokinga, jūs tikrai turėtumėte išspręsti šią problemą
Vienintelė priežastis, dėl kurios neskyriau 1 žvaigždutės, yra ta, kad tai tikrai įdomus žaidimas. Gaila, kad skelbimai jį visiškai sugadina. Suprantu, kad skelbimai gali pasiūlyti programą nemokamai, bet dabar. 30 sekundžių reklama kas 2–3 lygius yra juokinga. Pridėkite prie to faktą, kad kai kuriuos lygius pertraukia reklama, rodoma viduryje, ir tai bus per daug. Atsiprašome, kad pašalinau šią programą, nes, kaip jau sakiau, žaidimas man labai patiko.
per daug skelbimų. skelbimai visur. bent 2 kiekvienam lygiui. yra geresnių šios versijos be jokių skelbimų. taip pat nemokamai.
Man patinka šis žaidimas, bet turėjau jį pašalinti, nes užbaigiau lentą. Norėčiau, kad jie pridėtų daugiau lygių, kai pasieksite paskutinį lygį.
Išbuvau tame pačiame lygyje 2 savaites. Tai neturėtų būti toks sudėtingas lygis ir aš nesu kvailas, todėl nežinau, koks yra susitarimas. Aš tiesiog noriu tai tęsti. Kiekvieną kartą, kai jis atnaujinamas, kažkas pasikeičia į blogąją pusę. Aš tiesiog pavargau nuo to. Daugiau nebesiųsiu žaidimų iš šių žmonių
Atrodo, kad brangakmenių sprogimo žaidimų yra daugiau nei planetoje žmonių. Su jais gana greitai nusibosta. Žmonės yra skirtingi ir turi skirtingus pomėgius, todėl jei jums tai atrodo įdomu...
Šis žaidimas yra geriausias šio žanro žaidimas, kurį esu žaidęs. Negaliu komentuoti skelbimų, nes daugumą žaidimų žaidžiu skrydžio režimu, bet iš to, ką kiti sakė, tai nėra problema. Šiuo metu tai yra mano žaidimas, kai turiu laisvo laiko, ir tai yra priklausomybę sukeliantis ir gerai sukurtas žaidimas. Tai ne kūrėjų komandos kaltos, kad tikriausiai 80% žaidėjų žaisdami atsisako.Puikus žaidimas vis dėlto.
Po atnaujinimo pastarosios poros dienų buvo siaubingos. Per daug skelbimų, kurie trunka 30 sekundžių ir nuolat prašo prieigos prie mano užpildų 👎👎👎👎
Jewel Blast : Temple Puzzle dzal
Norint žaisti šį žaidimą, reikia per daug skelbimų. Vienintelis būdas gauti visus tuos skelbimus – megzti žaisdamas. Nereikia nė sakyti, kad tai sensta, nes manau, kad mezgimas man patinka kur kas labiau nei žaidimas.
myliu šį žaidimą! kada bus nauji lygiai? Aš žaidžiau visus lygius ir dabar kartoju sunkesnius lygius. Norėčiau naujų iššūkių.
gero laiko kriaukle. per daug skelbimų, bet neblogai nemokama programa.
121 lygis ir kol kas neblogas. Gana paprasti lygiai su daugybe galimybių padidinti judesius. Daug reklamų. Maždaug 50/50 nuo 5 iki 30 sekundžių. Yra 4,99 USD pirkimo be skelbimo galimybė. Žmonės, kurie nuolat skundžiasi reklamomis, yra kliedesiai. Taip veikia kapitalizmas. Šie žaidimų kūrėjai to nedaro nemokamai. Žinau, kad tam tikru momentu būsiu nusivylęs, kad neįmanoma įveikti lygių. Iki tol mėgausiuosi... Reklamos ir viskas... Nutinas yra laisvi žmonės. Susitvarkyk.
Jewel Blast : Temple Teka-teki mks
Neblogai! Norėčiau, kad ten nebūtų skelbimo ekrano apačioje – ypač kai yra tiek daug kitų skelbimų, kurių turite atsisakyti, bet apskritai tai geras žaidimas. Iššūkis, bet ne neįmanoma – man patinka!
Aš rimtai MYLIU šį žaidimą! Nekenčiu, kai žaidimas prasideda linksmai ir pasiekęs 17 lygį negali judėti toliau (baigta!). Šis žaidimas yra valandų valandas linksmas be nusivylimo! 💙💙💙
Man tikrai patiktų žaisti šį žaidimą, tačiau yra daugybė papildymų! Jūs negalite iš tikrųjų įsitraukti į žaidimą, nes papildymai atima įdomumą!
Sveiki, kūrėjai, tikimės, kad jums viskas gerai. Žaidimas įdomus, bet nežinote, kodėl yra skelbimai apie pasimatymus su mergina, kuri šoka ir rodo liežuvį laižo pirštus. Nebuvau tikras, ar užsiregistravau į reitinguotą R žaidimą, nes yra šį žaidimą žaidžiančių vaikų, kurie neturėtų matyti tokių skelbimų. Manau, kad skelbimą sukūrė Clindate. Man tinka skelbimai, tik ne vulgarios netinkamos reklamos. Ačiū,
Patiko.... kol pritrūko lygių!! Paskubėkite ir atnaujinkite naujus lygius, tai iki šiol buvo mėgstamiausia. Per daug net nesirūpinkite skelbimais.
Man labai patinka ši programa, tačiau kai lygis didėja, noriu pasinaudoti papildoma pagalba. Jie dirba retai. Įjungiau ir išjungiau telefoną ir tai neturi jokios įtakos. Ar manote, kad tai nuolatinis gedimas, ar turėčiau nustoti naudoti brangakmenių sprogimą?
Jewel Blast : Temple Teka-teki galf
Tai puikus mažas laiko žudiko dėlionės žaidimas. Man patinka, kaip jie prideda kažką naujo kiekviename lygyje, kad nebūtų per daug perteklinis ar pasikartojantis.
Priblokštas nuolatinių reklamų. Ekrane rodomi skelbimai, kurie atrodo kaip žaidimo dalis. Daug daugiau laiko praleisite žiūrėdami skelbimus nei žaisdami