Post by kabmyorepena on Feb 9, 2022 20:11:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה אינסוף נקודות ▞▞▞
▞▞▞ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה היה נהדר ואכן נהניתי לשחק בו אבל אני מניח שזה נעשה עכשיו, זה כאילו הוא פרוץ. אפילו לא היה אכפת לי לראות מודעה או שתיים אבל עכשיו אתה צריך ללחוץ על מודעה ששולחת אותך לדף אחר כדי לצפות במודעה ואז ללחוץ על המשך, לא כפתור המשך, רק פרסומות גרועות שוב ושוב ואז עדיין לא נותנים לך לְשַׂחֵק?? אני מניח שסיימתי עם זה, אל תבזבז את זמנך. כן מאוד איטי להזיז חלקים אבל עדיף כשאתה מאתחל מחדש את המחשב מכיוון שהפרסומות מבזבזות הרבה
משחק חמוד מאוד.
תהנה מאוד מהפאזל הזה. הדבר היחיד שאני לא אוהב הוא שאני לא רואה איפה להעלות את כל החידות שהושלמו. יש לי הרבה ואני רוצה לסקור אותם. אז בגלל זה רק 4 ✯.
פאזלים היו חמודים ופשוטים ברגע שלמדת את התבנית של החלקים שהיו תמיד זהים. מה שלא יכולתי לסבול זה שבאמצע חיבור פאזל תופיע מודעה. זה הפך להיות כל כך מסיח ומעצבן שסוף סוף החלטתי פשוט לחפש משחק פאזל אחר.
Smashers.io - Fun io games Arkada mvb
טוֹב
המשחק הזה פעם היה מגניב. יש לו תמונות נהדרות, מאות פאזלים ואפילו אתגרים. למרבה הצער, זה התחיל לפגר ולהתרסק. החלטתי לנסות שוב את המשחק ולפי הפאזל השלישי שלי, הייתה לי אותה בעיה. אני מניח שהמודעה הגלילה מימין אשמה. אתה לא יכול להשהות צילום מסך. פשוט הסר את כל המודעות במהלך המשחק.
אפליקציה טובה אם כי צריך יותר מגוון
אני עובד על הפאזלים האלה כבר כמה שנים ומאוד נהניתי. עם זאת, פעם הייתי מסוגל לשחק במצב לא מקוון ללא חשבון פרימיום אבל לא יכול לעשות זאת יותר. בנוסף, החלקים נחתכים תמיד באותה דוגמה. ברגע שאתה לומד את הדפוס, החידות קלות מדי. אני חושב שהגיע הזמן לעבור למשחק פאזל אחר.
אני בהחלט אוהב את הפאזל, זו אפליקציית הפאזל הטובה ביותר שמצאתי אבל עכשיו המודעות באמצע המשחק מגוחכות. ה"פרס" תמיד נמצא בדיוק במקום בו אתה משחק ולחצתי עליו בטעות כי הקשתי על יצירה והיא עדיין לא הופיעה. לא אכפת לי מתגמולים. חשוב לצפות בפרסומות עבור התגמול מחוץ לפאזל, או לפחות תמיד להציג אותו באותו מקום. מאוכזב מאוד חשבתי שמצאתי אפליקציה הגונה ששונה מאפליקציה אחרת
בֶּאֱמֶת! עדכון זה הוא הרעיון הגרוע ביותר אי פעם בתולדות החברה! משחק שמשווק כחוויה מרגיעה מאוכלס לפתע בשלל מודעות קופצות שהורסות לחלוטין את כל חווית המשחק! כל כך חבל שזה היה משחק פאזל פנטסטי עם מבחר נפלא של פאזלים וחידות חינמיות חדשות בכל יום. כולם עדיין שם אם אתה יכול להשלים עם המודעות או שאתה מוכן לשלם כדי לצאת ללא מודעות (אני לא, אני הולך לחפש תחליף!)
האפליקציה קופאת כל הזמן. קיבלתי iPad חדש לפני זמן מה, ואני אוהב פאזלים קסומים! כל כך מרגיע!
הורדתי את האפליקציה הזו במשך כמה חודשים ואהבתי אותה לפני העדכון האחרון. בכל פעם שאני לוחץ כדי לצפות במודעה כדי לשחק את הפאזל היומי, הוא אף פעם לא נטען. כן, וידאתי שחיבור האינטרנט שלי פועל כהלכה. כמו כן, ככל שהתקדמתי לרמה גבוהה יותר, המשחק אמר שהשגתי עוד חבילת פאזל חינמית, אבל היא מעולם לא נטענה או צצה בכלל. מאוד נהניתי מהאפליקציה הזו. מצאתי את זה מרגיע, מאתגר ואפשרויות אוהבות. בבקשה תקן את זה! תודה!
אני אוהב את המשחק הזה, אבל (הקופצים) כל כמה דקות., בבקשה תעשה משהו בנידון זה כל כך מעצבן. אני שוקל ברצינות למחוק את האפליקציה הזו מסיבה זו. היה נותן לו 5 כוכבים אבל בשביל זה
יש לצפות במודעה עבור כל חידה. ואז צצה מודעה באמצע חידות גדולות יותר.
נעים מאוד מרגיע, הפרסומות הקבועים בצד ימין מפריעות, לרוב נוגעים בהם
לאחרונה נרשמתי ל-VIP. זה כל הזמן נעלם! נמאס לי להסיר ולהתקין מחדש את אפליקציית tune ואז להוריד מחדש את כל הפאזלים! תוך שבועיים זה קרה 20+ פעמים!
יותר מדי על דברים בתשלום... ופרסומות
אני מתה על הפזלי האיחוטיים האלה אבל יש כמה חסרונות: 1. פרסומות 2. אין מעל 1000 חלקים 3. ואחרון חביוון עין גישה לכל מי ני דברים שעולים כסף ביגלל זה יש לא 2 כוכבים
תכונת הזום היא כזו במקרה הטוב. התכונה להכנת פאזלים משלכם מאפשרת רק לצלם תמונות, במקום לייבא תמונות גם כן (שאני אישית ציפיתי לה מהפרסומות). בחירת הרמות מוזרה והאפליקציה הכוללת מבלבלת. למשחק יש כמה איכויות טובות, כמו היכולת למיין חלקים פינתיים, ולהזיז חלקים מותאמים כהלכה בכללותו, אבל הממשק והפקדים הופכים את החוויה למיותר מתסכלת.
זה היה נהדר עד לאחרונה. יותר מדי מודעות קופצות וזה מאוד מעצבן.
בסך הכל זו אפליקציית פאזל נהדרת. יש כמה דברים שיעשו את זה אפילו טוב יותר. בעת ביצוע זום, נראה שהוא מתקרב רק לרבע אקראי מהפאזל, ואי אפשר לשנות את מיקום הזום עד שהרבע הזה יסתיים. אם אני מפספס משהו, בבקשה זה יהיה נהדר להיות מסוגל לגלול כאשר מקרבים, כדי לראות חלקים אחרים של הפאזל. שנית, אם יש מגש נפרד או מגשים מרובים שיכילו חלקים מבלי לעמוס את אזור הפאזל הראשי יהיה שיפור מבורך.
זה בסדר רק מה שצריך לעשות את הפאזל אז לא רואים את התמונה וזה מבלבל
בתשלום עבור פרסומות בחינם עכשיו יש מודעה מתמדת שגוללת על המסך שלי. הסר את זה כפי שאחרים ציינו או שהגיע הזמן להסיר את ההתקנה.
הוספת מודעות כפויות בזמן השלמת פאזלים היא יותר מדי. זה הרחיק אותי.
אהב את המשחק הזה. היו מעל 5k במטבעות, רמה 20 והשלימו 29 חבילות פאזלים. היום המטבעות שלי נעלמו וירדתי לרמה 1 אבל עדיין יש לי 29 חבילות פאזל שהושלמו. מה נותן? אני רוצה את המטבעות והרמות שלי בחזרה.
וימע
פעם זה היה אחד המשחקים האהובים עלי עכשיו זה מבאס. לוקח יותר מ-5 דקות להוריד פאזל. התרחקתי מעשרות אלפי נקודות.
אוהב את הבחירה המגוונת של חידות והגדרות קושי
השדרוג האחרון הזה הוא איום ונורא, החלקים גדולים מדי או קטנים מדי ואי אפשר לשחק אותו בנוף פנורמי. אני הולך למחוק את האפליקציה הזו, וזה כל כך חבל כי נהניתי מאוד לעשות את הפאזלים. M Reeve
זה עתה רכשתי את המודעות החינמיות. ואיבדתי את כל הפאזלים שסיימנו...ולא יכול אפילו לטעון מחדש את המשחק
המנוי ממשיך להתבטל אצלי אני מאוד אוהב את המשחק ורציתי להיפטר מפרסומות ואני משחק כמעט כל יום בטלפון ובטאבלט. זו הסיבה היחידה שאני נותן 4 כוכבים אחרת אני אוהב את זה תעזור בבקשה
יהיה משחק נהדר חוץ מהעובדה שמודעות ממוקמות בצורה שאתה לוחץ עליהן ללא הרף תוך כדי קבלת חלקים מהקופסה ופשוט משאיר אותך עצבני. רוצה אפשרות ללא פרסומות? זה עולה $8 שבועות/$20 חודש/$100 שנה ($100 עד $416)... למשחק פאזל! המחירים האלה מטורפים וזה אפילו לא נחשב דברים אחרים לקנות. יש משחקי AAA של מיליוני דולרים שלא גובים כל כך הרבה! משחק פאזל טוב אם אתה יכול להימנע מלחיצה בטעות על תיבת המודעות או שאתה יכול להרשות לעצמך את האפשרות ללא מודעה.
מְעוּלֶה
היי אני אוהב את המשחק הזה אבל אתה לא תאהב אותו אם אתה לא אוהב פרסומות אני אדם שלא אוהב פרסומות אבל בסך הכל אהבתי אותו מאוד
הרבה פאזלים לבחירה.
אני חושב שמכיוון שלא הייתה לי הזדמנות לראות את תמונת הפאזל לפני השלמת הפאזל ולקחתי מזבלה בו זמנית, נהניתי לתקן את זה. אני אוהב את זה ואני מצפה לעשות יותר.
אני עומד להסיר את ההתקנה של האפליקציה הזו שהייתה לי במשך שנים. לא מצליח לגרום לפאזל להיטען. אם אני מקבל פאזל לאחר שהזזתי רק חלק פאזל אחד המסך יעבור לפרסומת. פעם נהניתי מאוד מהאפליקציה הזו. עכשיו זה סיוט אמיתי אפילו לנסות ליהנות. אני לא ממליץ אפילו להוריד!!! אַשׁפָּה
משחק גדול ומהנה
אני לא אוהב הפרעות בזמן משחק והאפליקציה הזו עושה זאת לעתים קרובות. בנוסף כאשר אתה לוחץ על חלק פאזל לפעמים הוא לא יעבור ללוח. חידות מענגות אבל יותר מדי טרחה. לא הייתי ממליץ על זה.
הרגע הסרתי. אני מאוד עצוב שהייתי צריך לעשות את הצעד הזה. זה ישמע מוזר, אבל אני סובל מדיכאון חמור ולמוזיקה שאתה מקבל כשעורכים פאזל יש השפעה חיובית חזקה באופן מוזר עליי. בסוף כל יום עבודה, אני שוכב בחדר שקט, מגביר את הסאונד בטלפון ועושה כמה חידות. המוזיקה יפה וההרמוניה איתה הצילה אותי, לפעמים, מספירלה דיכאונית. השינויים האחרונים הרסו לי את זה לגמרי.
זה משחק טוב לשחק אם אתה אוהב פאזלים ואתה יכול לעשות אותם קל וקשה אז זה פשוט כל כך טוב, אני חושב שאתה צריך לנסות את זה. אה ותשלם לא משחק מקוון אוקיי ביי
עד כאן זה בסדר, יש הרבה פרסומות, אבל זה מובן, כי המשחק חינמי, חחח!! אני רוצה להרוויח יותר מטבעות בשביל לצפות במודעות!!
מאוד אהבתי מגניב למשחק
מאז העדכון האחרון, האתגר היומי השני הושחר. מה השתבש?
להפרעות רבות. מאוד מעצבן. אוהב את הפאזלים.
כאשר מנסים לממש פרסי פרסומות, רצפי הטעינה תקועים כל הזמן בלולאה סופנית, והמודעות הקופצות האקראיות צריכות להיות פחות פולשניות
אני עושה את החידות האלה במשך שנים, ועד לאחרונה הייתי מאוד מרוצה מהאפליקציה. ב-3 או 4 השבועות האחרונים נראה כי חידות שלא הושלמו נפתרו, ויטענו מחדש רק כדי להפעיל מחדש. אני מצפה לראות פאזל שהושלם אז שקלתי עכשיו לחפש אפליקציית פאזל חדשה. זה קרה לפני 5 דקות .(בעקבות ההערה שלך לגבי התאמות)
זה משחק נהדר. אני מוצא את זה הכרחי. פאזלים של 630 חלקים לא עובדים בשבילי - נראה שהם תקולים ומתאפסים בקלות רבה מדי; זה סופר מוזר כן אני יודע - אז בשביל זה אני לוקח כוכב, אבל חוץ מזה זה משחק טוב. אמא הפסקול מרגיע ומקסים ואז הפאזלים עצמם יפים... אז מלבד הפגם האחד הזה, יש מעט שהייתי משנה באפליקציה.