Post by kabmyorepena on Feb 9, 2022 20:23:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Island - farmářská hra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Island - farmářská hra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Family Island - farmářská hra 2022 version ▞▞▞
Od poslednej aktualizácie nejde.
Zábavná hra a skvelý zabijak času. Stále mi však hovorí, že mám aktualizovať, ale v obchode Play nie je žiadna aktualizácia.
Po prvé, videl som World of Warcraft na disku IDE, ktorý sa načítal rýchlejšie ako táto hra, po druhé, energetické požiadavky sú šialené, začína to v poriadku, ale veľmi skoro sa požiadavky stanú oveľa väčšími, ako by ste kedy boli schopní získať bez míňania $$$ alebo hrať celé desaťročia bez odhlásenia. Udalosti sa konajú s jediným cieľom, uhádli ste, že sa minú viac $$$. Okrem toho ceny, ak ste boli dostatočne výnimoční na to, aby ste minuli $$$, sú mentálne. Úprimne nechať sa prepadnúť by bolo lepšie.
Veľa zábavy. Skladovanie je problém, ak si veci nekupujete. Nenávidieť to. Hrám, aby som si oddýchol. Nie banka.
Zdĺhavé,inak by bola super
Závislosť na tomto gsme je skutočná!! Áno, míňam peniaze... jediný problém, ktorý mám, je ten, že je také ťažké upgradovať veci na mojom domovskom ostrove, väčšinu času trávim na dobrodružných ostrovoch, aby som odmeny použil na ďalšom dobrodružnom ostrove... možno jeden alebo viac dobrodružných ostrovov by mohlo pomôcť s vylepšením domáceho ostrova? Domovský ostrov nemá veľa lásky #justsaying
Všetko bolo v poriadku, až kým som nedostal tento balíček za 19,99 a dostal som drahokamy a kľúče. Nie som si istý svojou energiou, pretože som ju spotreboval pomerne rýchlo.Okrem toho, že sa mi táto hra páči, ostatné ostrovné questy sú trochu krátke, takže ešte musím jeden naozaj dokončiť. Ale aj tak sú zábavné. 28CM1Y
Zo začiatku kym mate dost energie, je to super ale ptm vas zacne fakt stvat to, ze po celom dni ked to nehrajete, zahrate na par minut hru a zas musite cakat. Nie je pravda, ze sa enegiu kumuluje. Fajn z wc a zo sprxhy sa nazbiera asi 29 bodikov na energiu a to vykopetw asi tak jednu vec a dost. V iných hrách si pozriete video a máte z toho niečo. Tu sa len n vsetko musi kupit a velmi draho, na pomery toho co dostanete. Su hry, ktore sa daju hrat aj 4 hodiny vkuse ak "ide karta". Sklamanie.
Hra ma nakopne 19-krát z dvadsiatich zakaždým, keď sa pokúšam získať reklamnú energiu. Energetické prepravky, keď sa pokúšam zbierať rubíny s osvetlením a mušľami, kým sa vrátim do hry, energia z reklám je preč, prichádzam o toľko voľnej energie a hra je na nič energie, takže by bolo naozaj užitočné, keby som tá energia aj keď sa snažím zbierať jedlo, musím sa vracať znova a znova a znova, je to veľmi frustrujúce... Okrem tohto problému ma táto hra naozaj baví, a preto ju stále hrám
Drahé! Vývojár hovorí: „Obchodnícke a šamanské príkazy, otváracie truhlice a vzácne predmety, od jedla, sprchy a toalety a z niektorých jedinečných dekorácií udalostí“ dodávajú energiu. Áno, súhlasím, ale aj keď budete hru hrať takmer nepretržite, tieto návrhy prinesú len asi 1/10 potrebnej energie. Som na úrovni 37 a moja voľná zbierka energie je maximálne 99. Táto je využitá za menej ako 10 sekúnd. Neprimerané náklady!
Najprv som si myslel: nie, ale teraz? Wow som do toho zamilovaný! 5 hviezdičiek ⭐⭐⭐⭐⭐
Táto hra je veľmi príjemná a zábavná, mám však pocit, že za hranie dlhšie ako pár minút alebo jednu úlohu musíte zaplatiť. Radšej by som zaplatil stanovený poplatok a užil si hru, potom by som chcel hrať viac ako pár minút.
Spočiatku sa mi aplikácia páčila, ale vyskakovacie okná sa vymkli kontrole. Nechcem, aby sa vám ozvali „Nedostali kľúče?“ Vyskakovacie okno KAŽDÝ KRÁT kliknem na čokoľvek, čo vyžaduje kľúč. A keď mi dôjde energia, viditeľne to vidím. NEPOTREBUJEM vyskakovacie okno, aby som si mohol kúpiť viac, na ktoré potom musím kliknúť zakaždým, keď mi dôjde energia, čo je v tejto aplikácii veľa. Je to také nepríjemné, že to spôsobuje, že hranie tejto aplikácie už nie je zábavné. Vidím, keď mi niečo chýba. Zobrazí sa červený kruh. -_-
Zatiaľ to bola dobrá skúsenosť. Čoskoro zistíte, či sa oplatí vyhrať, alebo či skutočne môžete napredovať bez príliš veľkého množstva peňazí. Aktualizácia 1,12,22 URČITE ZAPLATÍTE ZA VÝHRU, TAK AK VÁS NEBUDE RADOSŤ VYHRÁVAŤ PENIAZE NESTIAHNUJTE!!!!!!!!
Zatiaľ je to celkom dobré. Špeciálne udalosti sú veľmi ťažké a vidím, že ako naberám úrovne, bude to trvať dlhšie, kým niečo urobím kvôli nedostatku energie. Malé doplnky, ktoré dodávajú energiu navyše, sú smiešne nedostatočné na to, aby urobili veľký rozdiel.
Vyzerá to ako celkom hra, ale mne ani nejde dobrá už trištvrte hodinu sa mi načítava a nič z toho.
Super
🖤👍🤏👈
Bola by to zábavná hra, keby na odstraňovanie vecí nebolo treba toľko energie. Prihlásite sa do takmer jasného 2 položiek a ste bez energie. Táto hra je určená na to, aby ľudia míňali peniaze
Zábava na prvú hodinu, ale sama sa stavať nedá. Tutoriál stále pokračuje, povedal by som, že toľko, koľko som hral, neexistovala žiadna hra, iba návod. Nemôžete robiť nič, čo chcete, iba čakať, kým sa veci postavia, a postavte, keď to povedia. Dostal som sa na lvl 9, potom som chcel hrať sám, ale nemohol som...
Toto je zábavná malá hra, pár questových chýb 🐛- napr. ak ste preventívne vykonali úlohu, potom sa objaví postava a nerozpozná, že úloha už bola dokončená. Okrem týchto maličkostí, krásna malá Veľká noc 🐣 sem-tam - pozrite sa na hrochy
Je to úžasná hra, grafika je skvelá. Jediným problémom je, že festivalové podujatia je veľmi ťažké dokončiť. Na ich dokončenie potrebujeme lodnú energiu. Festivaly sú príliš časté a je veľmi ťažké ich absolvovať. Želám si, aby boli festivaly jednoduchšie.
Family Island - Game pertanian Santai mwv
Naozaj pekná hra na dopĺňanie času, ktorú môžete hrať, keď sa nudíte. Môže to byť trochu ťažké bez míňania peňazí za energiu, ale keď dosiahnete úroveň 15-17, máte všetko čo robiť, kým sa vaša energia dobije. Odporúčam vám zásobiť sa výrobou zemiakov, povrázkov a škrabiek. Je ľahké pre nich získať potrebné ingrediencie a sú životne dôležité pre väčšinu vylepšení na vašom ostrove.
Veľmi sa mi páči táto hra, užívam si ju a som závislý, presne to, čo od hry chcete. Okrem toho, že to nie je dokončené, zdá sa, že vývojári si našli čas na vytvorenie prepracovaných nových ostrovov, ale nedokážu dokončiť ani vývoj domovského ostrova. Teraz musí byť prioritou ďalšie schodisko, nie ďalšie ostrovy, z ktorých by ste mali získať trik. Prosím, dokončite hru! Musel som odobrať hviezdu, v súčasnosti hra neustále padá, keď sa snažím sledovať reklamy na drahokamy alebo energiu, čo je veľmi otravné.
Family Island™ — Farming game פנאי sqs
Mila hra, trochu chaos v ulohach...
Prečo je táto nová udalosť taká ťažká, ako keby som stratil 600 energie, aby som začal na ničom, a ak chcete darčeky, potrebujete 200 trávy, kameňov a palíc, bola to zábavná hra, ale teraz to vôbec nie je
Nič nemôžete dokončiť bez toho, aby ste minuli veľa peňazí! Áno, je to zábavné, ale drahé a frustrujúce. Nájdite si inú hru, ktorá nestojí za vaše herné peniaze.
Ahoj. Ja som sa dostala do 36 kola neviem co sa stalo ale prestala mi ist ked idem hru pustit tak to pride len do 70 percent a dalej neviem preco je to moja oblubena hra ale vyskusali sme vsetko mozne ale nejde vzdy sa zastavy na 70 percent mozes mi prosim vás poradiť čo mam urobiť? Ďakujem. Dobry den uz som ozelela ze mi neisla prva hra vzdy mi to zoztalo na 70 percent zacal som ju hrat od zaciatku a prisla som do 23 kola a znova sa mi zastavila na 51 percentach kaslem nato
Pekná hra, len tie úlohy sú dosť obtiažne na čas, málo energie, mohlo by byť viac bonusov, ak to tak pôjde pomaly tak ju vymažem. Jednu úlohu budem týždeň vykonávať, pre nedostatok energie.
Po stiahnutí 3 dni som ju skúšala zapnúť a nikdy mi ju ani poriadne nezaplo
Milujem 💗 túto hru, ale prial by som si zmenu, ktorá sa mi páčila Myslel som si, že je to vec o úroveň vyššie. no obchodník dával 8 darčekov 3 zlaté a jeden bol kľúčový, potom buď videl lopatu alebo krompáč n jedného dňa sa to zastavilo a bolo to späť na reg 5 darčekov. Tak som kontaktoval podporu, pretože som si myslel, že sa niečo pokazilo, ale povedali, že skúšajú iné veci. Povedali to v oveľa dlhšom komplikovanom vysvetlení. Ale bolo to jednoduché, skúsili rozdiel. veci, ktoré ma rozčúlili. Bolo to oveľa lepšie b4.
Family Island - Game pertanian Santai mwv
Túto recenziu som musel prepísať. Hra je na začiatku dobrá. Avšak na úrovni 12 sa hry spomalia na plazenie. Keďže postup si vyžaduje oveľa viac zdrojov a energie, zistíte, že nerobíte nič iné, len opakujúce sa úlohy. Toto je jasná odmena za víťazstvo v hre. Strata času a nuda. Hra vás láka utrácať peniaze za pokrok ***odpoveď.. tempom, ktoré ste nastavili, to trvá doslova od doby kamennej, kým sa dostanete až po dnešok. Odporúčam zvýšiť energetickú tyčinku štvornásobne.
Málo energie spôsobuje krátke hranie, občas vypadáva, už dva dni vôbec nejde..
Kúpila som si hru energiu,peniaze z účtu stiahlo,a energiu mi nenavýšilo. Ako postupovať?
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Tankenötter vyje
Úplná hlúposť čas tam je strašný a trápne že pol hodiny a hodiny na úpravu ježiš kto to vymyslel tak ten asi sedel v base trosku sa zamyslite aj hry môžte dávať ľuďom ktorý sedia tam budú mať čas 💪
Práve som začal hrať, zábava, trochu pomaly, keď ešte len začínate. Aktualizujem túto recenziu, keď dosiahnem vyššiu úroveň. BTW, používam program Bluestacks, aby som to mohol hrať na svojom notebooku.
Dobrá hra
Za mna len 3 hviezdy uz len z toho dovodu, ze je tam malo energie ktoru miniem za rozbitie 1-2 skal.. Bolo by super keby energia bola aspon 200... clovek viac ocenil tuto hru