(Android/iOS) Just Get Ten - Get 10 Number Puzzle Offline Games neribotas aukso įsilaužimas
Mar 13, 2022 11:39:55 GMT
Post by dribtechrarecsia on Mar 13, 2022 11:39:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Just Get Ten - Get 10 Number Puzzle Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Just Get Ten - Get 10 Number Puzzle Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas aukso įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Just Get Ten - Get 10 Number Puzzle Offline Games 2022 version ▞▞▞
شاید بازی پیچیده ای نباشه ولی فهمش سخته چون توضیحاندمة،اٱده به هر از برنامه نوس سپاس گذارم.
Kartais žaidimas vėluoja, tačiau koncepcija yra paprasta ir sukelia priklausomybę.
Tik norėtųsi, kad būtų (nemokamas) anuliavimo mygtukas arba kad galėtumėte atšaukti paskutinį ėjimą po pralaimėjimo, bandydami dar kartą. Labai apmaudu prarasti visą savo pažangą, kurį laiką sukūrus didelį skaičių. Tačiau manau, kad rizika taip pat padeda jaustis šiek tiek labiau patenkintiems pasiekimais.
Linksma ir ne per lengva. Be to, geriausia dalis yra mažiau skelbimų!
tikrai malonu žaisti.
Gana smagus ir įtraukiantis žaidimas. Vienas iš pasiūlymų būtų pridėti anuliavimo funkciją, net jei ji būtų naudojama atlygio sistemoje, pavyzdžiui, dabartinės trynimo funkcijos. Taip pat būtų puiku daugiau galimybių užsidirbti atlygio funkcijų. Priešingu atveju man patinka ši programa.
Just Get Ten - Get 10 Number Puzzle Offline Games Älypelit oxy
Kol kas smagu. Ne taip sudėtinga, kad negalėtum to suprasti.
Vienintelė problema yra ta, kad 7 ir 2 yra tos pačios spalvos, o tai labai klaidina. ... Pagarbiai
Paprasta, bet priklausoma
Smagu, bet būtų geriau, jei jame būtų mygtukas „Atgal“, kad būtų galima anuliuoti atsitiktinius bakstelėjimus
Labai mėgaujuosi žaisdamas šį žaidimą – tai atpalaiduojanti, linksma ir sudėtinga be jokių iššokančiųjų langų ar skelbimų.
Tai gražu
Sveiki,😎labai ramina, pradeda patikti šis žaidimas 👍💯
Nežaidžiau labai ilgai, bet turiu pasakyti, kad tai labai malonus žaidimas. Tegul tai tęsis ilgai. Visai smagu.
puikiai!
Puiku, vaikinai, jūs gaunate burną
Linksmas žaidimas!!!
Nepatinka priedai
Paprasta. Sudėtingas. Strategija. Man patinka šis žaidimas!
Lengva žaisti. Priklausomybę sukeliantis smagumas.
Sunkus, veikia smegenis
Linksmas žaidimas. Prireikė šiek tiek laiko, kol galiausiai laimėti, bet labai naudinga
Visada smagus iššūkis!
Priklausomybė!
kai kurie skaičiai yra labai panašios spalvos, o tai gali sukelti painiavą
Esu tik naujokas šioje srityje, bet tai įtikina
Linksmas...lengvas pirkimas vis dar patrauklus. Galbūt sukelia priklausomybę.
Mėgsta nekęsti. Stengiuosi gauti kvailų 10!! daug juoko
Mylėk
Man patinka šis žaidimas, todėl jums taip paprasta žaisti 5 stsrs
Mylėk šį žaidimą
Nėra nustatymo, kaip išjungti muziką skelbimuose.
Nuostabu
geras tempas.
puiku! myliu žaidimą. norėtųsi, kad man būtų suteikta keletas sekundžių peržiūrėti lentą, prieš išleidžiant visą ekraną ir pranešant, kad pralaimėjau. Nuostabi vartotojo sąsaja... labai lengva išmokti.
Vienas geriausių „Get 10“ žaidimų. Veikia gerai ir smagu, pridedant trynimo bloką kiekvienam 10. Mėgaukitės!
puikus būdas išlaikyti save susižavėjus. jei būtų buvę galima anuliuoti, būtų buvę įdomiau.
Jokių erzinančių reklamų. Iššūkis ir smagu.
Puikus žaidimas, sukeliantis labai priklausomybę, tik norėčiau, kad būtų galima anuliuoti, kad galėtumėte patobulinti savo judesius
Candy Crush Soda Saga פנאי npdg
Paprastas žaidimas, bet reikia mąstymo ir logikos
Puikus dėlionė, be didelių trūkumų.
Gražus tvarkingas žaidimas. Man visai patinka. Tačiau galėjote pridėti parinktį Anuliuoti, taip pat patogesnius būdus gauti papildomų dalykų (pvz., Trintuką ir Color Bomb). Būtų puiku ir pasaulinis balų sąrašas. Geras darbas vaikinai. ☺
tai tikrai atpalaiduoja, bet norėčiau, kad būtų antrojo šanso mygtukai
Lengva žaisti ir jokių papildomų iššokimų. Ačiū