Post by dribtechrarecsia on Mar 13, 2022 11:54:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bistro restaurant cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bistro restaurant cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Bistro restaurant cooking game 2022 version ▞▞▞
Veľmi pekná hra ďakujem obchod Play
Je to úžasné
Zábava. A relaxačné
Som šťastný
Gerry dobrá hra, jediná vec je, že čakáte veky, kým sa dostanete na úrovne
Práve som začal hrať hru a stále ma mrzne a kope, môžete to prosím opraviť alebo ju odinštalujem
Moja obľúbená hra moja obľúbená hra🥰😘😍
hra lásky
Toto je skvelá hra. Miloval som to, keď som to prvýkrát hral, nechcem sa toho vzdať, keď to budem hrať. Musíte ho nainštalovať. 🥰🥰😘🥰🥰💯💯❤😘🤩🤩😘🥰💯🥰😘🤩😊💯❤❤💯🤩😊😘🥰😘🥰🥰💯💯💯🥰😘🥰🥰😘🤩😊💯❤
Jardo svet
Táto hra ma veľmi baví
Nemôžem sa dočkať, až začnem hrať
Naozaj neoceňujem, že stránka na Facebooku je z Ruska, neodporúčam vám sťahovať, pokiaľ nechcete, aby sa do vášho podnikania dostalo celé Rusko
Je to najlepšia hra, veľmi sa mi páči
BFF Test: Quiz Your Friends Entertainment rzm
Epické hry sú úžasné a milujem ich grafiku
Milujem varenie, takže milujem túto hru👌
Zábavná hra, práve som ju začal hrať, zatiaľ sa mi páči.
Táto hra je dobre zostavená a vyzerá dobre. Jedlá sú dostatočne zložité na to, aby hra nebola nudná. Existuje však niekoľko vážnych problémov s rovnováhou. V niektorých úrovniach je cieľom zarobiť určité množstvo peňazí s danými zákazníkmi, ale cieľ je nedosiahnuteľný ani s plne vylepšeným obchodom, čo núti hráčov používať mikrotransakcie bez ohľadu na pokrok alebo zručnosti. Tiež by som rád videl v príbehových častiach skôr tlačidlo na preskočenie; animácie chôdze sú dlhé a únavné.
Dúfajúc, že tam umiestnite kórejskú a ruskú reštauráciu.
Skvelá hra na hranie
Na ďalšej úrovni mi nedovolí podávať hamburgery a hotdogy. Akoby zver zamrzla. Škoda, že úroveň palacinky bola zábavná. Musel som odinštalovať. Soory za to dostanete 1 hviezdičku
Skvelá hra, ale ľahká
Dobrý deň, milujem túto hru, ale narazil som na chybu. Momentálne som na úrovni 11 alebo 12... idk, ale už sa to nenačíta. Počkal by som aspoň päť minút. ale stále to nebude hrať, môžete to opraviť? Milujem túto hru, preto jej dávam 5 hviezdičiek. Pri takýchto hrách zvyčajne nevydržím, ale prekvapivo som to stále neodinštaloval po niekoľkých úrovniach, takže prosím, PROSÍM, PROSÍM, PROSÍM, opravte to🥺
Milujem túto hru, ale načítanie mapy chvíľu trvá.
Dobrá grafika. Zábavný zabijak času.
Milujem hru, všetko o nej😍😍
Nehral som, ale som veľmi rád, že môžem hrať, ďakujem 😊
Práve som nainštaloval pár úžasných vecí. Pri kúpe upgradov by ste sa mali opýtať ........."Are You Sure". Teraz, keď si to kúpim, je to okamžité a niekedy si želám, aby som o tom trochu viac premýšľal. A Daily Challenges by bolo sladké pridať. Vďaka za prečítanie.
Veľmi zaujímavá hra
Pekný
Veľmi pekné
Nádherne ohromujúca hra.. ALE:::: POMALY A LEPIŤ, VEĽMI DRŽAŤ.. PROSÍM O OPRAVU.. MILUJETE HRU. S úctou DEBBIE V.
Nie je to dobré, pretože som to hral prvýkrát, páčilo sa mi to, ale úroveň 16 sa hrá ťažko, takže to nie je dobré, neinštalujte si to, prepáčte 🤐